Strawberry daiquiri

Strawberry daiquiri opskrift

Strawberry daiquiri Cocktailen indeholder ingredienser som rom, sukkerlime, jordbær og isterninger. Denne populære cocktail drink er elsket verden over og en af de synonyme drinks, som de fleste mennesker rundt om i verden kender som en ‘cocktail’.

Opskriften er til en person.

Ingredienser 

  • 5 cl lys rom
  • 2 cl limesaft eller citronsaft
  • 4 frosne jordbær
  • 2 cl sukkersirup
  • 2 cl roses’ strawberry 
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blandes i en blender sammen med isterninger, og blandes til du har opnået den rette konsistens.
  • Pynt glasset med jordbær og et sugerør.

Frisk og lækker cocktail

Er du på udkig efter en forfriskende og lækker cocktail til dig selv eller dine gæster? Så leder du ikke længere end den populære og elskede Strawberry daiquiri 

Denne forfriskende og fristende cocktail er lavet med en kombination af smagsfulde og spændende ingredienser såsom rig og fyldig rom, en syrlig og zestfuld sukkerlime, søde og saftige jordbær og selvfølgelig masser af forfriskende og iskolde isterninger.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller imponere nogen særlig med din mixology-færdigheder, er strawberry daiquiri det perfekte valg! Med dens enkle opskrift og nemme instruktioner kan du lave en batch på ingen tid og nyde denne berømte klassiske cocktail i komforten af dit eget hjem. Så hvad venter du på? Prøv det i dag og oplev det ultimative i cocktail luksus og forfriskning!

Strawberry daiquiri uden alkohol

Du kan selvfølgelig gode nyde den populære cocktail selvom du ikke nyder alkohol. Din drink bliver meget ligesom sluch ice og er helt perfekt på de varme sommerdage eller til hele familien. 

For at opnå en alkoholfri Strawberry daiquiri skal du ikke blande rom i drinken, og supplere op med lidt flere jordbær og Roses Strawberry for at opnå et sødt og lækkert resultat af den alkoholfri udgave.

Strawberry daiquiri med friske jordbær

Du kan sagtens bruge friske jordbær i din drink, men for at opnå en mere sluch ice drink er det bedre at bruge de frosne. Du kan også vælge at fryse de friske jordbær og bruge dem dagen efter.

Eller endnu bedre du kan blande frosne med friske jordbær og pynte med friske jordbær i bunden eller på kanten af glasset. 

Historien bag Strawberry Daiquiri

En klassisk romcocktail opkaldt efter den lille minelandsby i Cuba, hvor den populære drink opstod. En strawberry daiquiri er en typisk frossen drink som minder meget om en sluch ice. Det siges at den er blevet skabt af Jennings Cox – en amerikansk ingeniør, der arbejder i Cuba – i slutningen af det 19.

 århundrede. Vi har flåden og lægen Lucius Johnson at takke for at bringe opskriften tilbage til staterne ombord på USS Minnesota. Efter Johnson delte detaljerne med Army & Navy Club og Baltimore University Club, spredte det sig hurtigt til Astor Hotel, en af de mest prestigefyldte barer i New York City i 1910’erne. Resten er historie.

Mens den traditionelle opskrift er sammensat med rom, limejuice, sukker og is, tilføjer Strawberry Daiquiri friske jordbær for et sødt, frugtigt twist. Bedst nydes i et coupe-glas med en gruppe venner, Strawberry Daiquiri er en rigtig lækker og populær sommerdrink eller cocktail.

Andre lækre og friske cocktails

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *