Pisco Sour

Pisco Sour opskrift

Den Pisco-baserede cocktail har temmelig tåget oprindelse. Som med alt berømt og ønsket, hævder flere at have været dets skaber. Den mest accepterede fortælling er, at den begyndte sin eksistens i Limas populære, træpanelede Morris Bar tilbage i det tidlige 20. århundrede.

En Pisco Sour laves med sukkersirup, Pisco, limesaft og æggehvide. En nem og lækker cocktail.

Ingredienser

  • 2cl sukkersirup
  • 4cl Pisco
  • 3cl Limesaft
  • 1cl Æggehvide
  • Isterninger
  • 1 Limeskive til pynt

Sådan gør du

  1. Kom is og ingredienserne i en shaker.
  2. Si over i et glas og ynt med en limeskive. 

Pisco Sour opskrift historie

Pisco sour er en vidunderlig cocktail, der kommer fra Sydamerika. Som med alt berømt og ønsket, har denne Pisco-baserede cocktail temmelig tåget oprindelse, da flere hævder at have været dens skaber. Den mest accepterede fortælling er, at den begyndte sin eksistens i Limas populære, træpanelede Morris Bar tilbage i det tidlige 20. århundrede.

I denne version åbnede Victor Vaughen Morris, en amerikaner, der flyttede til Peru for minedrift i 1903, Morris Bar og lavede først drinken som et alternativ til Whisky Sour. Den moderne version af Pisco Sour blev først født i slutningen af ​​1920’erne, da bartender Mario Bruige tilføjede Angostura bitter og æggehvide.

Den berømte cocktail har endda sin egen dag: Pisco Sour-dagen fejres den første lørdag i februar.

Andre lækre opskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *