Pisco Sour opskrift
Den Pisco-baserede cocktail har temmelig tåget oprindelse. Som med alt berømt og ønsket, hævder flere at have været dets skaber. Den mest accepterede fortælling er, at den begyndte sin eksistens i Limas populære, træpanelede Morris Bar tilbage i det tidlige 20. århundrede.
En Pisco Sour laves med sukkersirup, Pisco, limesaft og æggehvide. En nem og lækker cocktail.
Ingredienser
- 2cl sukkersirup
- 4cl Pisco
- 3cl Limesaft
- 1cl Æggehvide
- Isterninger
- 1 Limeskive til pynt
Sådan gør du
- Kom is og ingredienserne i en shaker.
- Si over i et glas og ynt med en limeskive.
Pisco Sour opskrift historie
Pisco sour er en vidunderlig cocktail, der kommer fra Sydamerika. Som med alt berømt og ønsket, har denne Pisco-baserede cocktail temmelig tåget oprindelse, da flere hævder at have været dens skaber. Den mest accepterede fortælling er, at den begyndte sin eksistens i Limas populære, træpanelede Morris Bar tilbage i det tidlige 20. århundrede.
I denne version åbnede Victor Vaughen Morris, en amerikaner, der flyttede til Peru for minedrift i 1903, Morris Bar og lavede først drinken som et alternativ til Whisky Sour. Den moderne version af Pisco Sour blev først født i slutningen af 1920’erne, da bartender Mario Bruige tilføjede Angostura bitter og æggehvide.
Den berømte cocktail har endda sin egen dag: Pisco Sour-dagen fejres den første lørdag i februar.