Kong fu

Kong Fu drink opskrift 

Elsker du også Kong fu som is? så vil du helt sikkert også elske denne drink som smager ligesom den kendte is, dog i en stærk udgave. 

Drinken er en rigtig 90’er klassiker, og er uden tvivl stadig et hit til de private fester. Den er også nem at lave i en kande så du hurtigt kan få gang i din næste fest.

Ingredienser

  • 3cl Jägermeister 
  • 1.5cl Pisang Ambon
  • 12cl Cola
  • Isterninger

Sådan gør du

  1. Kom isterningerne i et glas.
  2. Fyld Jägermeister og Pisang Ambon i glasset.
  3. Top af med Cola.
  4. Pynt eventuelt med en citron eller appelsinskive.

Cola i Kong fu

Der kan være en stor smagsforskel i colaer, og her vil jeg anbefale at du vælger den cola du fortrækker at drikke. Colaen kan nemlig ændre smagen i en Kong fu. Du kan også prøve at lave Kong fu som shots og servere til din næste fest. Her er det en god ide at shake ingredienserne og si dem over i små shotsglas. 

Klassiske 90’er drink

Den klassiske 90’er cocktail, som stadig er populær til private sammenkomster i dag! Hvis du er en fan af den ikoniske Kong Fu-is, vil du uden tvivl begejstres over denne kraftfulde og smagfulde drink, der indfanger den samme lækre smag i flydende form. 

Du kan nemt tilberede en større mængde og servere den til din næste sammenkomst – det er den ideelle måde at starte en sjov aften med vennerne på. Og det bedste er, at den ikke kun er velegnet til fester, men også utrolig nem at lave, selv hvis du ikke har erfaring som bartender. Så hvorfor ikke give den et forsøg og imponere dine gæster med denne gamle favorit?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *