Kinderæg shots

Kinderæg shots opskrift 

Nyd de populære kinderæg shots eller chokoladeæg som de også er kendt som, alt afhængig efter hvor i landet du kommer fra.  

De fleste kender dem som kinderæg shots, og er med ingredienser som: Licor 43, kakaomælk og flødeskum.

Se opskriften på Kinderæg drink her.

Kinderæg minder meget om skumbananer shots, og det eneste du behøver for at lave de populære skumbaner er Pisang Ambon også kan du variere mellem de lækre kinderæg og skumbananer. 

Ingredienser

  • 1 cl Licor 43
  • 3 cl kakaomælk
  • 1 cl flødeskum
  • Isterninger

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en shaker og ryst godt i ca. 10 sekunder. 
  2. Si over shotsglas og server. 

Kinderæg shots uden Licor 43

Hvis du ønsker en alkoholfri udgave af kinderæg kan du undlade at tilføje Licor 43 i. Det gør de lækre shots egnet til alle anledninger.

Kinderæg shots med bailey

Nogle erstatter Licor 43 med bailey eller andet alkohol som minder om bailey i deres kinderæg. Eller du kan tilføje bailey som et ekstra pift til dine kinderæg shot. 

Kakaomælk og flødeskum

Mathilde kakaomælk giver den bedste kakaosmag til dine shots. Men det kan være meget varierende i byen om hvilken kakaomælk de servere dem med. Mange bruger de billige. 

Når det kommer til flødeskum er det nemmere at bruge den på dåse. Men hvis du har mod på det kan du med fordel piske din egen flødeskum til dine shots. Sørg for at piske det godt stift. 

Ligesom mange natklubber bruger den billige kakaomælk bruger de som ofte også flødeskum på dåse. 

Du kan også prøve at lave de populære kinderæg med Cocio, som ikke gør disse shots dårligere. 

Hvorfor hedder de kinderæg shots?

Det er faktisk uvist om hvor kinderæg shots stammer fra og hvorfor de hedder det som de gør. Nogle natklubber kalder dem chokoladeæg shots, men har de samme ingredienser i sig som kinderæg har.

Disse shots har været populære i mange år, og det er uanset sted i landet og årstid. Mange elsker dem og derfor er det heller ikke underligt at så mange gerne vil lave dem derhjemme selv. Da det tros alt også er mere økonomisk at hygge med sig derhjemme. 

Uanset hvordan de kom til eller hvem der opfandt dem, er vi mange der er glade for denne opskrift på kinderæg shots og elsker at nyde dem både som shots og drink. 

Chokoladeæg shots

Måske er du allerede bekendt med de lækre små godbidder, kendt som chokoladeæg. Disse delikate lækkerier er lavet med de samme lækre ingredienser, som man finder i alle børns ønskefavorit Kinderæg. 

Afhængigt af, hvor du er i verden, kan disse lækre shots dog kendes under forskellige navne, men mest almindeligt bliver de kaldt Kinderægshots. Gå ikke glip af chancen for at pirre dine smagsløg med denne unikke og lækre twist på en klassisk godbid. 

Når du først prøver dem, er du sikker på at være hooked! Så hvorfor ikke forkæle dig selv og lave nogle af disse populære chokoladeægshots i dag?Kinderæg drink

Hvis du er en fan af de meget populære Kinder-æg, så vil du helt sikkert gerne prøve Kinderæg-drinken! Denne lækre drink tilbyder den samme fantastiske smag, som du kender og elsker fra de populære shots, men med et twist. 

Mens ingredienserne kan være de samme, er forholdene justeret en smule for at skabe en perfekt afbalanceret og forfriskende drink, der vil tilfredsstille dine smagsløg. 

Uanset om du slapper af efter en lang dag eller bare leder efter en sjov og lækker måde at nyde en aften med vennerne på, så skal Kinderæg-drinken prøves.

Shots med Licor 34 

Hvis du leder efter nogle spændende og lækre shot-opskrifter at prøve, behøver du ikke at lede længere! Med Licor 43 vil du kun have brug for nogle få ekstra ingredienser for at lave nogle fantastiske shots, som f.eks. de populære kinderæg shots. 
Licor 43 er en alsidig likør, der nemt kan inkorporeres i forskellige typer af cocktails og drinks. Uanset om du holder en fest eller bare hænger ud med vennerne, er det en god måde at tiden gå ved at lave nogle sjove og lækre shots. En nem-at-lave shot opskrift, som du kan prøve, er den populære skumbananer-shots, der er lavet med Licor 43 og andre essentielle ingredienser.

Du kan finde opskriften på denne lækre shot og mange flere på det vedlagte link. Så bliv klar til at imponere dine gæster med dine bartending-evner og smagsløg med disse spændende Licor 43-shots!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *