Jordbær shots

Jordbær shots opskrift

Jordbær shots er søde og lækre og passer til enhver anledning. De har få ingredienser også kan du bruge den søde Licor 43 til at lave kinderæg shots eller skumbananer shots, da de også kræver få ingredienser udover Licor 43.

Ingredienser i jordbær shots er: Mælk, Roses strawberry og Licor 43. En nem og simpel opskrift på de søde og friske shots.

Ingredienser

  • 2 cl mælk
  • 2 cl Roses strawberry 
  • 2 cl Licor 43
  • Isterninger

Sådan gør du

  1. Alle ingredienserne hældes i en shaker og shakes godt sammen. 
  2. Si det hele over i shots glas og serveres. 

Mælk i jordbær shots

For at opnå det bedste resultat er sødmælk eller letmælk de mest anvendte til jordbær shots for at få en bedre smag. Men ikke at sige du ikke sagtens kan bruge skummetmælk, minimælk eller hvad du ellers fortrækker. 

Hvor stammer jordbær shots fra?

Det er uvis hvor jordbær shots stammer fra, men de er populære mange steder i landet. Det kan også varier meget fra sted til sted om bar og natklubber laver jordbær shots fra ”bunden” af eller de server dem direkte fra flaske. 

Jordbær shots kan købes på flaske fra små sure, eller små søde. Uanset om du vælger at lave dem eller prøve dem på flaske så smager de helt fantastisk. Fordelen ved at lave dem selv er at du kan bruge Licor 43 til at lave mange andre lækre drinks, hvor det blot kræver du tilføjer lidt ekstra ingredienser. Dette er en god måde at få flere smagsoplevelser tilsat til en god aften med vennerne. 

Jordbær shots med Licor 43

Hvis du leder efter en simpel, men lækker drikkelse, som kan nydes til enhver lejlighed, så behøver du ikke at lede længere end de smagsfulde og søde jordbær shots! De er en sand lækkerbisken for smagsløgene og tilbyder en perfekt blanding af forskellige ingredienser. 

Hvis du ikke rigtig er i humør til jordbær shots, kan du også prøve andre alternativer såsom de berømte kinderæg shots eller skumbananer shots. Det bedste ved alle disse fantastiske shots er, at de kun kræver få ingredienser, hvor Licor 43 er en essentiel del af opskriften. 

De dejlige jordbær shots er tilberedt ved hjælp af en let-til-at-følge opskrift, som inkluderer mælk, Roses jordbær og Licor 43. Så hvorfor vente? Gør dig klar til at imponere dine venner og familie ved at servere disse friske og søde shots i dag!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *