French 75

French 75 drink

French 75 er med lækre ingredienser som, Gin, sukkersirup, champagne og citronsaft. En drink som passer til de fleste anledninger, om det er nytår, velkomstdrink eller bare en hyggelig aften ude. 

Drinken er frisk og fyldt godt op med alkohol. 

Ingredienser

  • 4cl gin
  • 1 cl sukkersirup
  • 9 cl champagne
  • 2 cl citronsaft 
  • isterninger

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne over i en shaker og top af med champagne. 

French 75 historie

French 75 drink fik sit navn efter den franske 75-millimeter lysfeltkanon, der blev brugt under Første Verdenskrig. Fordi cocktailnavne typisk er efter begivenheder eller personer, er den French 75 drinken ikke anderledes. I løbet af det 20. århundrede var selve pistolen et vigtigt symbol på håb i nyhederne for kampen mod Tyskland.

Det første navn for drinken var “Soixante-Quinze”, hvilket betyder femoghalvfjerds. Dette navn blev senere ændret til 75 Cocktail, og derefter til det, vi kender i dag, French 75 drink. I løbet af årene har opskriften ændret sig. Da drinken først blev skabt, indeholdt den tør gin, applejack bonded, citronsaft og grenadine. Lidt anderledes end den klassiske cocktail, der drikkes i dag. Det eneste, der aldrig har ændret sig ved denne drink, er, at alle versioner indeholdte gin.

Der er mange måder at servere denne cocktail på. I løbet af årtierne har glasset, cocktailen kom i, ændret sig. French 75  blev først nippet ud af et coupéglas. Men i slutningen af 1920’erne skiftede glasset til en Collins. Nu, og siden 1980’erne, serveres denne cocktail i en champagnefløjte.

French 75 opskriften

Den klassiske French 75 cocktail er en helt utrolig lækker og forfriskende drink, som byder på en dejlig blanding af kvalitetsingredienser, der garanterer at transportere dig til en verden af ren lykke. 

Den sofistikerede cocktail er lavet med en udsøgt kombination af premium gin, perfekt afbalanceret med lige den rigtige mængde sødme fra siruppen, der derefter løftes til en endnu højere niveau af en fantastisk smag med tilsætning af boblende champagne og tangy frisk citrus fra citronsaften. 

Det er en absolut publikumsfavorit og er bare perfekt til enhver lejlighed; om du fejrer det nye år, afholder en cocktailfest med vennerne eller bare nyder en romantisk aften ude. Derudover er selve cocktailen sprød, forfriskende og har en dejlig alkoholprocent, der er sikker på at tilfredsstille selv den mest kræsne smag.

Andre lækre drinks

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *