Flagermus shot

Flagermus shot

Flagermus shot er to shots i et glas, hvor du kommer Sambuca og safari i hver sit shots glas og et glas med energidrik i et drinkglas. Også er det bare at bunde. Så hvis du er vild med de kendte flagermus fra slikposen så vil du helt sikkert også elske dette shot. 

Ingredienser  

  • 2cl Sambuca
  • 2cl Safari eller Passoa
  • 5cl energidrik

Sådan gør du

  1. Når du skal lave et flagermus shot skal du først hælde sambuca i det ene glas og herefter Safari i det andet shotsglas herefter lader du dem hvile imod hinanden på drinkglasset med energidrik. 
  2. Du starter med at drikke dit sambuca shot, og her skulle dit safari shot gerne falde naturligt ned i energidrikken og mixe sammen med det.
  3. Drik med det samme energidrikken med safari.

Du kan også fra starten af stille dit safari glas ned i energidrikken, begge dele bliver brugt. Dog er det mest set at du får serveret shotsglas ovenpå drinkglasset i byen.

Flagermus shots er et nemt shot

Det er nemt at lave et flagermusshot og kræver ikke mange ingredienser. Når du skal vælge energidrikken til flagermus, vil jeg anbefale at du vælger den du normalvis fortrækker at nyde. I byen vil du ofte få Redbull eller Cult til dit flagermus shots. 

Du kan både bruge safari og passoa i dette shot, du vil nok ofte støde på safari hvis du bestiller flagermus i byen. 

Hvor stammer flagermus shots fra?

Nogle steder i landet er kendte for deres flagermus shots og mange i byen elsker dem, men det er heller ikke uset at du kan komme til byer som aldrig har hørt om dette shot før. Det er nemlig meget forskelligt fra by til by om hvor vidt de har kendskab til flagermus shots. 

Flagermus shot er som ofte mest kendt i Sønderjylland, hvor mange bartender får lov at servere en god sjat af disse shots over disken. Du kan med denne opskrift lave dem nemt og hurtigt selv uanset hvor i landet du befinder dig.

Hvad smager sambuca af?

Sambuca er en likør, der kommer fra Italien. Det er normalt sort med et alkoholindhold på omkring 38%. Smagen beskrives ofte som lakridsagtig, men den har også strejf af kanel og vanilje. Så find dem sambuca du helt ønsker i dine flagermus shots.

Andre lækre shots

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *