Brandbil

Brandbil drink opskrift

Brandbil drink opskrift 80’er klassiker og du har sikkert også nydt en enkel eller to af denne Jägermeister drink. Drinken har dog ikke så stor popularitet mere. Den er nem at lave og kræver kun Jägermeister og rødsodavand. Brandbil er også en nem drink at lave i en kande, her kan du eventuelt også putte nogle lime eller appelsiner ned i kanden for at give din brandbil et lille twist. 

Ingredienser

  • 4cl Jägermeister
  • 14cl Rød sodavand
  • Isterninger

Sådan gør du

  1. Kom isterningerne i et glas.
  2. Kom herefter Jägermeister over i glasset.
  3. Top af med den røde sodavand.

Brandbil og dens variationer 

Igennem tiden er brandbil blevet ændret lidt og her kan du bestille en brandbil med vodka, eller få snaps i din drink.

De fleste bar og diskoteker kender til brandbil med udrykning men ikke alle kender til en brandbil med sidevogn.

Du kan finde opskrifter på de forskellige variationer lige her, og måske selv prøve dig frem. Du kan også lave din helt egen variation af den kendte drink. Du kan også prøve at pynte med forskellige bær og frugter for at pifte drinken lidt op. 

Se opskriften på en brandbil med udrykning her.

Se opskriften på brandbil med sidevogn her

Brandbil drink historie

Det er uvist omkring hvordan brandbil drinken den kom til, men vi ved den har været her længe og toppede især i 80’erne hvor det blev populært at blande lidt sødere drinks. Jägermeister er en bitter som nogle godt kan synes er en stærk alkohol, og derfor bedre kan nyde den når den bliver mødt af noget sødt som den røde sodavand. 

Drinken bliver ikke så ofte bestilt i byen mere som den engang gjorde, men det gør den bestemt ikke til en dårligere drink. Så nyd din brandbil og husk godt med isterninger i, da brandbilen skal nydes iskold og måske pyntet med en lille lime eller appelsinskive. 

Andre lækre drinkopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *