Bellini drink opskrift
Bellini er sådan en enkel og sød cocktail med ferskner og Prosecco!
Ingredienser
- 10cl Prosecco / Champagne
- 5cl ferskensirup/ ferskenpure
Sådan gør du
- Hæld alle ingredienserne over i et champagneglas.
- Rør det hele rundt og nyd.
Bellini historie
Den første Bellini blev skænket i sommeren 1948 af Giuseppe Cipriani, grundlægger og barmand af den legendariske Harry’s Bar i Venezia. Beliggende lige ved Canal Grande blev den ikoniske bar besøgt af folk som Humphrey Bogart, Truman Capote og Ernest Hemingway .
Disse glamourøse gæster strømmede til Harry’s Bar for Ciprianis ærlige samtale, fredelige atmosfære og enkle mad og drikke. Menuen tegnede sig fra årstidens råvarer fundet i det venetianske landskab. Faktisk, inspireret af regionens duftende ferskner og verdensberømte mousserende vin, opfandt bartenderen Bellini.